loader image

Virtualne šetnje. Teleportirajte kupce u svoj poslovni prostor.

Osim u zvjezdanim stazama od sada se kupci mogu odmah teleportirati i u vaš restoran. Da, uči će unutra preko web stranice ili google tražilice. Jednim klikom uživati će u virtualnoj šetnji.

 

Dok gledaju i šeću od stola do stola, zamišljati će kako bi bilo dobro da baš sada kod vas jedu ručak ili večeru uz predivan pogled na more.

Što je to virtualna šetnja?

Što je to virtualna šetnja i kako funkcionira?

Virtualna šetnja omogućuje vam da pokažete svoj prostor kao nikad prije. Slično Googleovom prikazu ulica, virtualne šetnje omogućuju korisniku da gleda gore i dolje, te u svakom drugom smjeru od točke gdje se nalazi.

Slikanje se obavlja posebnom 3D kamerom Insta360 Pro 2, koja omogućuje slikanje u HDR kvaliteti.

Virtualne šetnje su sjajan način da se istaknu vanjski pogledi, a može se koristiti i za prikazivanje ograničenih prostora kao što je prikazivanje unutrašnjosti vozila.

Napravite virtualnu šetnju u samo nekoliko koraka…

1

Uvodni razgovor

Obavite telefonski razgovor s našim Google Street View pouzdanim fotografom za virtualne šetnje, kako bi mogli otkriti što vam točno treba i sastaviti vam odgovarajuću ponudu.

2

Fotografiranje

Nakon što dogovorite termin, naš tim za virtualne šetnje će doći na vašu lokaciju i obaviti fotografiranje. Zadržavamo se nekoliko sati, ovisno o veličini prostora.

3

Objava virtualne šetnje

Virtualna šetnja može se prikazivati na svim uređajima (PC, laptop, tablet, smartphone), a objaviti je možemo na Google Street View, vašu web stranicu ili facebook profil.

Kako virtualna šetnja utječe na vaš posao

Prednosti virtualne šetnje.

w

Utječe na vaš lokalni SEO rezultat

Ukoliko koriste Google Maps za pretragu, vjerojatno će do vas doći putem Google My Business profila, a Google od 2017. godine uvodi opciju koja omogućuje korisnicima da direktno sa svojeg telefona uđu u vaš lokal. Riječ je naravno o opciji, pregleda virtualne šetnje vašeg prostora preko Google My Business profila. Pod uvjetom da je vaša virtualna šetnja napravljena kvalitetno, pomaže korisniku lakše donijeti odluku, a konverzije s vašeg Google My Business profila lete u nebo.

Počnimo samo s trendom kojeg možda niste niti svjesni. Znate li da 44% pretraga povezanih s tvrtkama dolazi iz aplikacija tipa Google Maps, a 41% tih pretraga zavrašva tako da osoba koja je pretraživala posjeti tu tvrtku? To konkretno znači da skoro svaki drugi turist koji dođe u vaš grad i traži mjesto gdje može nešto pojesti ili popiti, to radi preko aplikacije tipa Google Maps.

Pozitivno utječe na korisničko iskustvo?

Google je nedavno objavio zanimljivu analizu, koju su napravili u New Yorku. Analizirali su rezultate virtualnih šetnji od 147 restorana. Došli su do saznanja da je 50% korisnika kliknulo da želi napraviti rezervaciju nakon što su pogledali virtualnu šetnju.

Na kraju, svi restorani nakon što su napravili virtualnu šetnju, bilježe rast rezervacija za 30%. Koji kanal oglašavanja vam je u posljednje vrijeme donijelo takav rast?

Utječe na povećanje organskog prometa

Virtualne šetnje često se mogu upotpuniti s interaktivnim točkama, tako da posjetitelji mogu saznati više informacija o samom proizvodu ili usluzi unutar same šetnje.

Interaktivne točke mogu prikazivati informacije u foto, video ili tekstualnom obliku, te dodaju još jednu dimenziju svakom kadru virtualne šetnje. Prije svega povećavaju vrijeme koje korisnik provodi unutar virtualne šetnje, upoznavajući se s vašim proizvodom ili uslugom. Što više vremena korisnik provodi na vašoj stranici, veća je vjerojatnost da će od vas nešto i kupiti, a s druge stane pozitivno utječe i na SEO rezultat, što također nije loše.

Teleportirajte kupce u svoj poslovni prostor.

Osim u zvjezdanim stazama od sada se kupci mogu odmah teleportirati i u vaš restoran. Da, uči će unutra preko web stranice ili google tražilice. Jednim klikom uživati će u virtualnoj šetnji.

Dok gledaju i šeću od stola do stola, zamišljati će kako bi bilo dobro da baš sada kod vas jedu ručak ili večeru uz predivan pogled na more.

Ova web stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Prihvatite kolačiće pritiskom na gumb 'Prihvati kolačiće'. Za postavljanje i više informacija o kolačićima posjetite pravila privatnosti