Što možete očekivati u suradnji s nama?

Napraviti ćemo vam pouzdani digitalni alat, koji će pospješiti vaše poslovanje.

Prodajni predstavnik koji će 24 sata dnevno privlačiti nove potencijalne klijente i vašem poslovanju donijeti konstantan dotok prodaje.

Suglasnost za korištenje podataka:

Što možete očekivati u suradnji s nama?

Napraviti ćemo vam pouzdani digitalni alat, koji će pospješiti vaše poslovanje.

Prodajni predstavnik koji će 24 sata dnevno privlačiti nove potencijalne klijente i vašem poslovanju donijeti konstantan dotok prodaje.

Suglasnost za korištenje podataka:

Tri razloga koje će vas natjerati da isti tren napravite virtualnu šetnju

Autor: prviweb

14/02/2020

Zašto bi svako poduzeće trebalo imati virtualnu šetnju u svom arsenalu?

Ako ste vlasnik restorana, apartmana ili hotela, postoji velika vjerojatnost da su vas već nekoliko puta kontaktirali i nudili vam izradu virtualne šetnje. Sigurno ste si u tom trenutku pomislili; ok, zvuči fora, ali što ja zapravo time dobivam? Kako će mi virtualna šetnja pomoći da dobijem više gostiju ili više noćenja? Zar nije bolje da te novce uložim u nešto drugo, poput google ili facebook oglasa?

Počnimo samo s trendom kojeg možda niste niti svjesni. Znate li da 44% pretraga povezanih s tvrtkama dolazi iz aplikacija tipa Google Maps, a 41% tih pretraga završava tako da osoba koja je pretraživala posjeti tu tvrtku? To konkretno znači da skoro svaki drugi turist koji dođe u vaš grad i traži mjesto gdje može nešto pojesti ili popiti, to radi preko aplikacije tipa Google Maps.

Iskreno, nemamo ništa protiv Google oglasa ili Facebook oglasa; dapače, koristimo obje platforme. Oglašavanje na tim platformama je u većini slučajeva pozitivno, osim ako sasvim krivo postavite oglase ili ključne riječi, a u tom slučaju bi vam bilo bolje da ste tiskali letke i bacali ih iz aviona.

No vratimo se na virtualne šetnje. Ono što ćemo vam pokušati dočarati u ovom članku je, zašto je virtualna šetnja jedan od temeljnih alata za oglašavanje na internetu. Zašto bi ga svako poduzeće trebalo imati u svom arsenalu?

Prvenstveno jer je riječ o tako jednostavnom rješenju, koje plaćate samo jednom, a cijelo vrijeme vam donosi tri ogromna benefita. Kako bi vam lakše objasnili benefite virtualne šetnje, podijelili smo ih u seriju od tri kratka članka, te objasnili svaki od njih zasebno.

1. Kako virtualna šetnja utječe na vaš lokalni SEO rezultat?
2. Kako virtualna šetnja utječe na korisničko iskustvo?
3. Kako virtualna šetnja utječe na povećanje organskog prometa

Većinu statističkih podataka koje ćemo vam pokazati u ovoj seriji članka je vezana za isključivo naše projekte. Samo u prethodnoj godini napravili smo preko 50 virtualnih šetnji na području Hrvatske.

Sada smo prikupili sve te podatke, napravili analizu, pa iz te mase došli do nekih fenomenalnih informacija. Naravno kako bi sve uokvirili, bolje objasnili i stavili neke podatke u perspektivu, koristiti ćemo još statističke podatke od trećih strana, prije svega Google-a. Pa krenimo na prvi članak.

Kako virtualna šetnja utječe na vaš lokalni SEO rezultat? >>>

Samo u prethodnoj godini Prvi Web je napravio preko 50 virtualnih šetnji na području Hrvatske. Prikupili smo sve podatke, napravili analizu, pa iz te mase došli do nekih fenomenalnih informacija, koje sada želimo podijeliti s vama.

Povezane teme:

Kako napisati „O nama“ stranicu za web

Kao što se to dogodi kada nas netko pita da kažemo nešto o sebi osobno, jednako tako se blokada može pojaviti i kada trebate nešto reći o svojem poslovanju. U nastavku donosimo nekoliko savjeta kako bismo vam olakšali proces pisanja stranice „O nama“. Vjerojatno znate...

7 činjenica o dizajnu koje morate znati (i upotrijebiti)

Jedna od glavnih zadaća brenda je da cijelo vrijeme traži načine da ostane na pameti svoje ciljane publike, uz izbjegavanje da im dosadi. To minsko polje je najbolje izbjeći izradom jedinstvenog sadržaja koji će Vašu publiku potaknuti na angažman: lajkove, šerove,...

Ova web stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Prihvatite kolačiće pritiskom na gumb 'Prihvati kolačiće'. Za postavljanje i više informacija o kolačićima posjetite pravila privatnosti